OL-Rounden (2016-08-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ängsjön
Arrangör: OK Hedströmmen
Land: Sverige
Distans: Medel
Sträcka: 4.27 km
Tid: 32:03
Genomsnittlig puls: 175
Maxpuls: 181
-1, lätt, bra fart, har koll på kartan och nästa kontroll
1-2, planen är att gå på de två kärren. Får stenen i början på hygget som hållpunkt men drar snett så in i... Inser att jag missat kärret men bara att fortsätta och se vart jag hamnar. Kommer på tornet men fattar inte att jag är där förrän jag är ute på stigen. In igen, sen bra.
2-3, Hittar nog bra stråk för jag vinner sträckan rejält trots att jag bommar i ringen. Kommer helt rätt men kontrollen sitter lite högre upp. Får stanna och ta om. Bra lugn här, jag vet att jag är rätt och vågar tro på det
3-4, hade bestämt innan tävlingen att inte bara gå rakt på som jag gjort hittills utan runda där det går. Det var bra för här hade det varit tråkigt att klättra på sträcket.
4-5, lite svajig utgång, ingen riktig plan. Inser i kärrpassagen att jag är på väg till fel kontroll, har siktat mot 6an, där man lagt en stor blaffig femma i bantrycket. Svänger upp bra men är lite defensiv in mot kontrollen.
5-6, bra
6-7, lyckas hitta ett superstråk och jobbar på bra. Vinner sträckan
7-8, defensiv igen, tror att det ska vara sämre sikt. Går dessutom snett på kompassen, dåligt
8-9, Matar allt jag har mot stigen och håller farten bra hela sträckan.
9-11, fortsätter att mata på och hålla fart. Blir alldeles glad när jag ser bergskanten in mot 11an, eftersom det är ju utmärkt träning för mig i att kämpa tänker jag knäppt nog.
11-12, osäker på vägvalet, om jag skulle genat mer. Är dessutom lite (okej bara lite) defensiv ner. Men sen trycker jag på
12-mål, avgör på spurten, även om jag inte vet det då. Grymt!

Bra lopp ändå. Det här är inte min terräng men jag tycker att jag har bättrat mig. Kompass i grönt är fortsatt förbättringsområde.
Visa kommentarer (0)
 
OL-Rounden (2016-08-28) OL-Rounden (2016-08-28)